hamburger button

Lviv MozArt з Visa Platinum та Visa Infinite від Індустріалбанку - ще ближче!

Mozart kv BLACK 5Компанія Visa стала головним партнером третього сезону міжнародного фестивалю LvivMozArt, який відбудеться у Львові  впродовж 3-11 серпня.  Спеціальні пропозиції від Visa на фестивалі - 15% знижки на квитки при оплаті преміальними картами Visa Platinum та Visa Infinite від Індустріалбанку.

Міжнародний фестиваль класичної музики LvivMozArt — мистецький проект, який об'єднуватиме найкращих музикантів України та світу. Львів — унікальне місто на перехресті східної та західної музичних культур, яке гідне приймати один із найпотужніших фестивалів класичної музики в Європі. Франц Ксавер Моцарт - син геніального Вольфганга Амадея Моцарта, знаний педагог, піаніст, диригент, композитор. У 1808–1838 рр. жив у Львові й активно творив музичне середовище міста. Він заснував хорове Товариство святої Цецилії, яке стало, по суті, першою музичною спілкою міста, так долучивши Львів до грона важливих європейських музичних центрів.

 Нагадаємо також, що для держателів преміальних карток Visa Platinum та Visa Infinite від Індустріалбанку з 1 серпня 2019 року є можливість збільшити кількість доступних привілеїв або навіть безлімітно користуватись перевагами з преміальними картками Visa. Докладніше тут.


  Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub а до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!