hamburger button

Місяць нон-стоп шопінгу з платіжними картками Mastercard від Індустріалбанку

Напередодні весни держателі платіжних карток MasterCard від Індустріалбанку можуть зібрати яскравий гардероб разом зі стилістом! Така можливістьBanner non stop shopping MC є головним призом акції «Місяць нон-стоп шопінгу з Mastercard Більше», що триватиме впродовж лютого.

В акції можуть взяти участь всі платіжні картки Mastercard від Індустріалбанку (крім карток Maestro), що зареєстровані в програмі Mastercard Більше. Зареєструватися в програмі дуже легко на сайті bilshe.mastercard.ua.

Розраховуючись платіжною карткою кожен зареєстрований держатель картки отримує бали - при здійсненні оплати на суму від 50 грн або більше одним чеком. Кожна така транзакція дорівнює 1 балу.

А далі достатньо обміняти накопичені 10 балів на можливість взяти участь у розіграші подарунків. Обмінювати бали можна необмежену кількість разів. Розіграші проводитимуться 4 рази за всю акцію! Таким чином кожного тижня можна виграти сертифікат на суму 500 грн у магазини LeBoutique, MakeUp, INTERTOP, O bag. Загалом впродовж місяця будуть розіграні по 25 сертифікатів в кожну із зазначених крамниць.

Головним призом є шопінг у Києві на суму 10 000 грн разом зі стилістом. Акція триватиме з 1 лютого по 28 лютого 2019 року.


Довідка:
Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!