hamburger button

НБУ вибрав Індустріалбанк в числі 20 банків для валютних інтервенцій

bukreev smallНБУ затвердив перелік банків, які в 2019 році можуть брати участь у валютних інтервенціях із запитом кращого курсу. У числі 20 банків-учасників був обраний  Індустріалбанк - на це вплинула як висока надійність банку, так і те, що банк отримав високий рейтинг за трьома основними критеріями відбору:

  • обсяг операцій банку з купівлі та продажу іноземної валюти з іншими суб'єктами ринку і національним банком;
  • обсяг операцій банку з клієнтами з купівлі та продажу іноземної валюти;
  • обсяг активів банку.

«Індустріалбанк завжди прагне довести свою надійність для клієнтів. Вибір регулятора говорить не тільки про позиції банку на фінансовому ринку країни, а й підкреслює рівень довіри як наших клієнтів і партнерів, так і держави », - зазначив Голова Правління Індустріалбанку Михайло Букрєєв.


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України.

 

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!