hamburger button

Нові умови надання сервісів Fast Line та Mastercard Lounge в аеропорту Бориспіль для карт Mastercard Platinum

Звертаємо увагу держателів платіжних карток Mastercard Platinum від Індустріалбанку, що з 1 липня 2018 року Mastercard вводить зміни в умови надання Fast Line та Mastercard Lounge в аеропорту «Бориспіль».

Обов’язковою умовою безкоштовного користування лаунж-зоною або Fast Line буде здійснення клієнтом покупок на суму більше 3000 грн за останні 30+5 днів, що передують візиту в аеропорт*. Якщо умова виконана, клієнт зможе скористатися сервісом, якщо ні, даний сервіс не буде доступний. Отже, щоб у серпні безперешкодно користуватися сервісом, вже у липні потрібно здійснити покупки за карткою.

Вимоги дійсні для держателів платіжних карток Platinum Mastercard. Детальніше про умови користування послугами читайте на сайті Masterсard або тут.
*Транзакції, які були здійснені за останні 5 днів до дня користування послугою, не враховуються.


Довідка:

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 24 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів зросла до 319 одиниць по всій Україні.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!