hamburger button

Ольга Науменко увійшла до Правління Індустріалбанку

Naumenko saitЗ 4 вересня 2019 року Ольга Науменко увійшла до складу Правління Індустріалбанку.

Призначення сталося у зв'язку зі змінами організаційної структури та штатного розкладу Банку, а саме введення посади Першого заступника Голови Правління та підпорядкування підрозділів фінансового блоку Банку  (фінансового департаменту, бухгалтерії, казначейства). Пані Науменко має вищу економічну освіту - закінчила економічний факультет Таврійської Державної агротехнічної академії (зараз – Таврійський державний агротехнологічний університет імені Д. Моторного). Досвід роботи в банківський сфері  складає 18 років, з них 11 років - на керівних посадах. Працювала в Індустріалбанку, Укрсоцбанку, ОТП Банку, Правекс Банку.

«Ми раді вітати Ольгу Володимирівну в оновленій команді Індустріалбанку. Пані Науменко  - поважний фахівець своєї справи, який зарекомендував себе як відповідальний ефективний керівник як в нашому банку, так і в провідних фінансових установах країни. Сподіваємося на плідну тривалу співпрацю », - прокоментував Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку.

Протягом останніх п'яти років Ольга Науменко працювала у фінансових установах: - початку 2014 року - у департаменті обліку та податків фінансового блоку  ПАТ "УКРСОЦБАНК"; з середини  2014 року по 2017 рік  - Заступником Головного бухгалтера ПАТ "ОТП Банк"; з середини 2018 року по 2019 рік – у Головному фінансовому управлінні АТ "ПРАВЕКС БАНК".  

Також Правлінням прийнято рішення про призначення на посаду головного бухгалтера Шачек Тетяни Володимирівни -  після погодження Національним Банком України згідно з п.328 Постанови НБУ N149. Протягом останніх п'яти років Тетяна Шачек обіймала посади: з грудня 2006 року по травень 2018 року - головний бухгалтер ПАТ "ЮНЕКС БАНК"; з грудня 2018 року по 2019 рік - головний бухгалтер АТ "АЛЬПАРІ БАНК" .


  Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub а до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!