hamburger button

Підключайте картки Visa від Індустріалбанку до сервісів GooglePay і Garmin Pay

З 8 квітня 2019 року платіжні картки Visa від Індустріалбанку можуть бути прив'язані до сервісів GooglePay і GarminPay для налаштування смартфонів і смарт-годинників для безконтактних платежів.

GooglePay Logo Primary RGB 436x173px

Розплачуватися за допомогою Google Pay можна в мільйонах магазинів по всьому світу. Сервіс доступний для пристроїв з OC Android або iOS, а також для комп'ютерів. Його можна використовувати в браузерах Chrome, Firefox і Safari. Крім цього GooglePay - це швидкий і безпечний спосіб оплати покупок на сайтах, в додатках і магазинах з використанням даних, збережених в акаунті Google. Вся платіжна інформація надійно захищена. Користувачі можуть додавати карти постійного клієнта, подарункові карти і карти лояльності. Для активації функції оплати товарів і послуг з використанням годиннику Garmin необхідно завантажити в свій смартфон з Google Play або App Store додаток Garmin Connect, підключити смартфон до годинника і додати банківські картки. Для оплати покупки досить ввести пароль і торкнутися годинником відповідного терміналу. У Garmin Pay використовується токенізація, що забезпечує безпеку користувача - дані про номери рахунків платника замінюються персональним цифровим кодом.

«Індустріалбанк прагне забезпечити клієнтам сучасні можливості для здійснення фінансових операцій. Зокрема, безконтактні платежі, які доступні за картками Visa від Індустріалбанку, дозволяють суттєво економити час при розрахунках. В кінці 2018 роки ми запустили можливість безконтактних розрахунків за допомогою мобільного додатку Industrial24 для Android-смартфонів, - поділився Директор Департаменту транзакційного бізнесу Індустріалбанку Роман Омельчак, - В даний час наша digital-команда розробників готується до запуску розрахунків за допомогою ApplePay, а також працює над розширенням функціоналу Industrial24 для власників iOS-смартфонів, зокрема - над реалізацією безконтактних розрахунків».


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!