hamburger button

Платіть з Mastercard від Індустріалбанку на Rozetka – отримуйте безкоштовну доставку

Для держателів платіжних карток  Mastercard від Індустріалбанку,  які здійснюють покупки на Rozetka за допомогою карток цієї платіжної системи,  є можливість отримати безкоштовну доставку придбаного товару!

Умови Акції дуже зручні, для участі необхідно:

  • обрати бажаний спосіб доставки;
  • оплатити замовлення онлайн, карткою Mastercard від Індустріалбанку використовуючи

Спеціальний вид оплати під назвою  «Оплата Mastercard з безкоштовною доставкою від 500 гривень»

Період проведення Акції з 1 липня по 14 липня 2019 року, але акція може закінчитися достроково, тож для тих, хто чекав на підказку для покупки, ось вона!

Деталі акції — на на сайті  www.mastercard.ua  та www.rozetka.com.ua

*Товар, що бере участь в Акції, позначений спеціальною позначкою «Безкоштовна доставка» та розміщений на сайті www.rozetka.com.ua  за посиланням https://rozetka.com.ua/mastercard/ Товар без позначки або не розміщений за вказаним посиланням не бере участі в Акції.

1920x1080


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub а до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!