hamburger button

Почніть літо з Mastercard Platinum від Індустріалбанку на фестивалі Kyiv Wine!

MC Winefest 640x480 1Для держателів платіжних карток  Mastercard Platinum від Індустріалбанку,  які здійснюють розрахунки за допомогою карток,  є можливість обміняти 10 преміальних балів на участь в розіграші квитків на фестиваль Kyiv Wine. Для участі у акції необхідно бути зареєстрованим в Mastercard Більше Black.

Реєструйтеся на bilshe.mastercard.ua/black, розраховуйтеся карткою Mastercard Platinum від Індустріалбанку та вигравайте квитки на фестиваль Kyiv Wine, що відбудеться 8 та 9 червня 2019 року (Київ, вул. Межигірська, 82)

Розраховуючись платіжною карткою кожен зареєстрований держатель картки отримує бали  - при здійсненні оплати на суму від 50 грн або більше одним чеком. Кожна така транзакція дорівнює 1 балу. По 1 балу також накопичується при розрахунку карткою в метрополітені, фунікулері, швидкіснім трамваї міста Київ. 5 балів можна обміняти на участь у розіграші одного з 5 комплектів по 2 квитка!

Акція діє з 1 травня по 31 травня 2019 року на всій території України, за винятком території проведення ООС і тимчасово окупованої території.

Та приємна новина  – для всіх держателів карток Mastercard на фудкорті буде діяти знижка 10%.


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!