hamburger button

Почніть танцювати з Monatik та Mastercard від Індустріалбанку

MC Monatik 970x600Для держателів платіжних карток  Mastercard від Індустріалбанку,  які здійснюють розрахунки за допомогою карток,  є можливість обміняти 10 балів на участь в акції з розіграшу одразу 20 пар квитків на Stadium Show MONATIK 1 червня 2019 року (Київ, НСК Олімпійський). Для участі у акції необхідно бути зареєстрованим в Mastercard Більше.

В Акції беруть участь громадяни України, яким виповнилося 18 та які є держателями карток Standard, Gold, Platinum, Debit, Maestro® міжнародної платіжної системи Mastercard®.

Реєструйтеся на bilshe.mastercard.ua, розраховуйтеся карткою Mastercard® і вигравайте квитки на Stadium Show MONATIK 1 червня 2019 року (Київ, НСК Олімпійський). Накопичити бали, використовуючи Картку легко: потрібно здійснити оплату товарів/послуг у торгово-сервісній мережі / мережі Інтернет на загальну суму від 50,00 грн або більше одним чеком, з урахуванням ПДВ, або оплатити проїзд за допомогою Картки в громадському транспорті м. Києва (метрополітен, фунікулер, швидкісний трамвай) (надалі — «Транзакція»). Кожна така Транзакція дорівнює 1 (одному) балу. Накопичені 10 балів обміняти на можливість взяти участь у розіграші Подарунка.


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!