hamburger button

Сімейна казка починається з перегляду кіно з Mastercard від Індустріалбанку

З 29 липня 2019 стартувала акція  «Сімейна казка», в межах якої можна виграти подорож до Disneyland® Paris вже цієї осені. В акції можуть взяти участь всі держателі Mastercard від Індустріалбанку, які купуватимуть квитки на кіносеанси в мережі «Мультиплекс» у мобільному додатку Multiplex  впродовж терміну дії акції, а саме з 29 липня по 11 серпня 2019 року. Сама подорож планується на 13 – 15 вересня.

Для участі в акції необхідно: купити квитки в кіно карткою Mastercard від Індустріалбанку через мобільний додаток Multiplex. Акція діє до 11 серпня 2019, включно в усіх кінотеатрах мережі «Мультиплекс», за винятком міст Луцьк та Черкаси, а також території проведення ООС і тимчасово окупованій території.  

 Серед всіх учасників акції буде розіграно 2 поїздки в Disneyland® Paris для всієї родини (не більше 4-х чоловік), яка включає:

  • квитки на літак до Парижа (Франція);
  • трансфер
  • 3 дня \ 2 ночі в готелі Disney's Newport Bay Club (один сімейний номер для чотирьох осіб);
  • 4 квитки на 3 дні в парк розваг Disneyland® Paris;
  • спеціальний доступ до шоу, парадів і інших розваг;
  • знайомство і зустріч з персонажами Disneyland® Paris;
  • карта Mastercard для витрат на продукцію з символікою Disneyland®, товари, продукти харчування, напої (150 € на добу на сім'ю)

 Дата поїздки: 13-15 вересня 2019 

multiplexДеталі акції: https://www.mastercard.ua/uk-ua/consumers/offers-promotions/disney-promo.html


  Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub а до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!