hamburger button

Сплачуйте Visa - вигравайте подорож на двох до Лапландії

Visa BomondЗ 2 по 15 грудня 2019 року сплачуйте картами Visa від Індустріалбанку та вигравайте подорож на двох до Лапландії у гості до Санта Клауса!

Купуйте парфумерію та косметику в мережі магазинів Bomond у період з 2 грудня 2019 по 15 грудня 2019 та за кожну 1 000 грн у чеку отримуйте 1 анкету, після заповнення якої ви отримаєте можливість виграти подорож до Лапландії на різдвяні канікули. При розрахунку карткою Visa від Індустріалбанку на кожну 1 000 грн ви отримуєте 2 анкети, що подвоює ваші шанси на виграш!

Також діє знижка -15% для держателів карток Visa Gold від Індустріалбанку та -20% при оплаті карткою Visa Platinum та Visa Infinite від Індустріалбанку.

Акція діє та знижка надається з  2 грудня 2019 по 15 грудня 2019 в мережі діючих магазинів Bomond.


Долучайтеся, щоб ці свята стали по-справжньому особливими!

Розіграш відбудеться шляхом обрання анкет серед всіх учасників, в магазині Bomond. Переможцям одразу зателефонують, з аудіо-трансляцією для усіх присутніх.

 


Довідка:
Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню (реєстраційний номер 36 у Державному реєстрі банків, ліцензія НБУ №126 від 12.10.2011). Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку підтверджена рейтингом незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 17 областях України. Банк входить в ТОП-10 «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів» рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг».  За даними НБУ, прибуток банку за 9 місяців 2019 року склала 29,210 млн грн, а чистий процентний дохід - 245,794 млн грн.  Банк забезпечив приріст власного капіталу на 2,32% з початку року. 


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!