hamburger button

Відтепер клієнти Індустріалбанку можуть виплачувати кредити у відділеннях Укрпошти

Індустріалбанк розширив географію надання послуг фізичним особам. Відтепер позичальники банку можуть відправити платіж за кредитом у будь-якому відділенні Укрпошти по всій території країни. За домовленістю з банком нова послуга надається Укрпоштою з мінімальною комісією.

RomanchukevichСпівпраця Індустріалбанку з Укрпоштою має особливе значення для клієнтів банку, які мешкають або перебувають в містах та населених пунктах, де відсутні відділення банку або банківські установи. Наразі Укрпошта має 12,8 тис. об’єктів поштового зв’язку, це поштамти, поштові відділення, пересувні, сезонні відділення поштового зв’язку та точки присутності по всій Україні. «Завдяки співробітництву з Укрпоштою ефективність роботи банку підвищується, що особливо важливо з огляду на оптимізацію регіональної мережі. Де б відтепер не знаходився клієнт банку, поруч завжди буде поштове відділення та можливість сплатитNesterovskayaи за кредитом, не допускаючи виникнення заборгованості», — відзначив Віталій Романчукевич, Перший заступник Голови Правління Індустріалбанку.

«Особлива увага приділяється зручності та доступності наших послуг, — коментує Марина Нестеровська, заступник директора Департаменту розвитку бізнесу Індустріалбанку. — Тому для клієнтів, яким важливий традиційний офлайновий формат сплати за послуги, ми надаємо можливість погасити кредит у поштових відділеннях на всій території країни, в той час як прихильники онлайн-послуг можуть цілодобово скористатися системою інтернет-банкінгу Industrial24».


Довідка:

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 24 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів зросла до 319 одиниць по всій Україні.

ПАТ «Укрпошта» входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України, є правонаступником УДППЗ «Укрпошта» та національним оператором поштового зв’язку України згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 10 січня 2002 року.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!