hamburger button

Віталій Романчукевич отримав нагороду

1 жовтня 2019 року у Львові пройшов захід, організований Клубом успішних жінок за підтримки Європейської Асоціації розвитку бізнесу – «Гордість Львівщини».  Перший заступник Голови Правління Віталій Романчукевич отримав нагороду у номінації: «Банківська справа та правове забезпечення».

 Проект об'єднує спільноту кращих чоловіків Львівщини за рейтингом номінаційної колегії та за результатами соціологічних опитувань львів'ян. Гостями заходу стали найвідоміші представники державної влади та дипломатичного корпусу, бізнесмени та інвестори, меценати, митці, політики, зірки естради та спортсмени.

 «Дуже вдячний за визнання та таку нагороду. Мій рід походить з села Мшанець Старосамбірського району Львівської області. Моє серце завжди залишається зі Львовом, та я пишаюся тим, що навчався у найкращих вишах - Львівському інституті банківської справи Університету банківської справи та Львівському державному університеті внутрішніх справ, - коментує Віталій Романчукевич, -  Індустріалбанк є одним із старіших банків країни, який приймає активну участь у розвитку банківського  сектору та посиленні правового  захисту учасників ринку. Надійність банку та якість його пропозицій та сервісу високо цінуються з боку  як бізнес-клієнтів, так і партнерів».

Romanchukevich 2Romachukevich 1

Romanchukevich 3

 

 


Довідка:

Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18  червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з я

ким сталося 1 грудня 2017.  Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub та до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агентства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!