hamburger button

Віталій Романчукевич — лауреат програми "Людина року-2019"

RomanchukevichРоманчукевич Віталій став лауреатом загальнонаціональної програми "Людина року-2019" в номінації «Фінансист року».

Перший заступник голови правління «Індустріалбанк», віце-президент Асоціації українських банків, кандидат економічних наук Романчукевич Віталій дав інтерв'ю міжнародному інтернет-телебаченню Allatra.TV.

Віталій Вікторович поділився своїм життєвим кредо - поспішай творити добро!
Акцентував увагу на необхідності створювати благісні та результативні проекти, які будуть приносити користь людям. Адже ділитись - це так важливо!

«Я б порадив людям більше вірити в себе, більше слухати себе, і немає неможливого, все є можливо. Змінюючи свій внутрішній світ: дії, поведінку і думки, побачиш як миттєво все зміниться навколо тебе».

Повний запис бесіди дивіться на відео https://www.youtube.com/watch?time_continue=66&v=pD2vFihqwbs&feature=emb_logo&fbclid=IwAR39oOXCkn2l2yae2_zUY7N6dnaV1y4kMoB-ThsXJ2sLclS-5Lh_C4vuO24

 


Довідка:

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року.

 

 

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!