hamburger button

Ви відкриваєте світ разом з Visa Platinum та Visa Infinite від Індустріалбанку

ViberGeneralЗ серпня 2019 року розширено можливості держателів преміальних  платіжних карток Visa. З Visa Platinum та Visa Infinite від Індустріалбанку Ви маєте можливість відкривати світ впевнено та комфортно!

Якщо Ви часто подорожуєте та цінуєте комфорт у подорожі, то саме привілеї преміальних платіжних карток стануть надійною підтримкою у будь-яких подорожах! З платіжними картками Visa Platinum та Visa Infinite від Індустріалбанку вже з 1 серпня можна скористатися:

  • безкоштовними проходами FastLine (для держателів карток Visa Infinite)
  • безкоштовними візитами до понад 1 000 міжнародних лаунжів за програмою Lounge Key (2 для держателів Visa Platinum та необмежену кількість для держателів Visa Infinite)
  • знижкою — 50 % на поїздки з Uber в/з аеропортів Києва
  • послугою безкоштовного пакування валізи в міжнародному аеропорту «Бориспіль» (2 для держателів Visa Platinum та необмежену кількість для держателів Visa Infinite)

Для цього протягом місяця до запланованої подорожі необхідно розраховуватися картками:

  • Visa Platinum на cуму 5 000 грн
  • Visa Infinite на 20 000 грн

Також до послуг держателів преміальних карток такі сервіси та знижки:

 

Visa Platinum

VisaPlatinum

 

Visa Infinite

VisaInfinite

Служба підтримки клієнтів (GCAS, Медицина,  Travel)

Світ привілеїв

Agoda.com

(-12% при бронюванні близько 985 тис готелів по всьому світу)

Avis:

(-20%)

(-35%)

ChatBot

Консєрж-сервіс:

Безкоштовно до 1 вересня 2020 року

+

Uber (-50% в аеропорти міста Київ)

Компенсація затримки рейсу та багажу / захист покупок *

-

Туристичне страхування понад $1 млн**

*Страхове покриття поширюється також на супругу та дітей (до 5 осіб), які подорожують з держателем картки Visa Infinite. До страхових сервісів також додається сервіс захисту покупок та компенсація затримки рейсу та багажу. Страхування втрати, крадіжки або випадкового пошкодження товару протягом 90 днів з моменту покупки на кожен випадок $6 тис  (на рік  $ 20 тис). Компенсація при затримці рейсу та затримці багажу більш ніж на 4 години:  Visa Platinum - $200, та Visa Infinite - $500.

**Сума страхового покриття для держателів Visa Infinite у випадку сплати карткою за проживання та/або проїзд.

Visa Infinite – найвищий рівень в ієрархії карткових продуктів, який характеризується ідеальним сервісом, індивідуальним підходом та доступом до найбільш цінних привілеїв.

Visa Platinum  - базовий преміальний продукт, що надає додаткові привілеї, пов’язані з щоденними оплатами.


  Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub а до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!