hamburger button

Винагороджуємо за щоденні витрати!

З 15 червня по 15 вересня 2018 року Індустріалбанк спільно з платіжною системою Visa проводить акцію "Зачекай не знімай". За умовами акції кожен, хто розраховується карткою Visa у магазинах чи інтернеті, має шанс отримати грошову винагороду.

Щоб взяти участь в акції та отримати подарунок, необхідно:

  • розраховуватись карткою Visa від Індустріалбанку за товари чи послуги або за покупки в мережі інтернет
  • щоразу звіряти останні чотири цифри номеру платіжної картки та цифри коду авторизації, що вказані на чеку

Якщо цифри на платіжній картці співпадають з останніми цифрами коду авторизації, власник картки гарантовано бере участь у щотижневих розіграшах грошових призів:

  • 2 останні цифри — 50 грн на картковий рахунок
  • 3 останні цифри — 100 грн на картковий рахунок
  • 4 останні цифри — 200 грн на картковий рахунок

Впродовж акції буде розіграно 500 грошових призів по 50 гривень, 250 грошових призів по 100 грн та 150 грошових призів по 200 грн, загалом — 80 000 грн. Окремо в три етапи буде розіграно головний приз акції — 45 000 грн. Розіграші головного призу відбудуться 2 липня, 1 червня, а також 14 вересня 2018 року.

«Індустріалбанк підтримує курс Національного банку України на перехід до cashless-економіки та за разом з Visa стимулює своїх клієнтів здійснювати безготівкові розрахунки. Це наша перша подібна активність з ряду запланованих», — прокоментував Євген Яхній, Директор Департаменту транзакційного бізнесу Індустріалбанку.

«В Україні багато людей досі надають перевагу готівці і часто знімають з картки всі гроші, як тільки зарплата надійде на рахунок. Цією акцією разом з нашим партнером Visa ми не просто закликаємо не знімати кошти, а залишити їх попрацювати, а й надаємо винагороду тим, хто регулярно  розраховується картками у магазинах та інтернеті. Переконана, що завдяки таким акціям довіра до cashless-платежів значно зросте. Якщо у вас досі немає картки VISA від Індустріалбанку, ви можете її оформити у відділенні та взяти участь у Акції. Я би додала: «Зачекай, не знімай, і мерщій замовляй картку VISA», — зазначила Марина Нестеровська, заступник директора Департаменту розвитку бізнесу Індустріалбанку.

Розіграші відбуватимуться за адресою: АКБ "Індустріалбанк", вул. Генерала Алмазова, 18/7, м. Київ. Детальніше про умови акції дізнавайтеся тут.


Довідка:

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 24 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів зросла до 319 одиниць по всій Україні.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!