hamburger button

Юридична компанія «Стратег» стала партнером Індустріалбанку

ІндусStrateg banner newsтріалбанк та юридична компанія «Стратег» уклали угоду про співпрацю. В рамках угоди клієнти Індустріалбанку, які є тримачами преміальних карток, отримують в компанії «Стратег» юридичне обслуговування на пільгових умовах:

  • -10% власникам VISA Gold, Mastercard Gold, Mastercаrd Platinum та Visa Platinum
  • -15%  власникам Visa Infinite

ЮК «Стратег» — це багатопрофільна організація, основними напрямками діяльності якої є послуги у сфері юридичного консалтингу. Місія компанії цілком відповідає місії банку — сприяти економічному розвитку і добробуту клієнтів — самодостатніх та впевнених у сьогоденні представників бізнесу та суспільства, шляхом надання їм персональних рішень.

«Переваги, які отримають наші клієнти від співпраці Індустріалбанку з юридичною компанією «Стратег» — це ще один привілей для тримачів преміальних карток. Для нас є важливим, щоб кожен наш клієнт отримував більше, ніж традиційні банківські послуги, і ми продовжуємо розширювати пакет наших пропозицій, враховуючи нинішні та потенційні потреби клієнтів», — зазначила Марина Нестеровська, заступник директора Департаменту розвитку бізнесу Індустріалбанку.

Оформити преміальну картку Visa Infinite, VISA Gold, Visa Platinum, Mastercatd Gold та Mastercаrd Platinum можна у будь-якому відділення Індустріалбанку.

 


Довідка:

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 21 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів становить 319 одиниць по всій Україні.

ЮК «Стратег»працює на ринку юридичних послуг з 2009 року. Компанія має розгалужену систему партнерських відносин та юридичних партнерів у наступних країнах світу: Австрія, Англія, Китай, Кіпр, Латвія, Ліхтенштейн, Македонія, Німеччина, Об’єднані Арабські Емірати, Чехія, Угорщина, Вануату, Швейцарія, Мальта, Литва.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!