hamburger button

З Mastercard від Індустріалбанку до Парижу – на League of Legends World Championship Finals

З 1 жовтня 2019 стартувала акція  від МПС Mastercard для держателів платіжних карток Індустріалбанку, в межах якої можна виграти подорож до Парижу на League of Legends World Championship Finals. В акції можуть взяти участь всі держателі Mastercard від Індустріалбанку, які поповнюватимуть свої  акаунти онлайн-ігор та ігрових мереж карткою  Mastercard від Індустріалбанку на сайті Leogaming.net.

Отримати шанс виграти поїздку для двох на League of Legends World Championship Finals у Парижі можна здійснюючи такі оплати впродовж дії акції з 1 жовтня по 20 жовтня 2019 року. Більше оплат з Mastercard від Індустріалбанк920х462 gamersу – більше шансів виграти подорож.

Головний приз акції  -  поїздка на League of Legends World Championship Finals у Париж на 2 особи в період з 9 листопада 2019 року по 11 листопада 2019 року та включає:

  • переліт в обидві сторони для двох осіб з Києва (Україна) до Парижа (Франція);
  • трансфер в обидві сторони (аеропорт – готель – аеропорт);
  • 2 ночі, 3 дні в 4-х або 5-ти зірковому готелі, один номер для двох осіб;
  • 2 квитки на League of Legends World Championship Final і страхування подорожі;
  • картка Mastercard для витрат на товари, продукти харчування, напої (150 € на добу на 2 особи).

Докладніше


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18  червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017.  Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub та до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!