hamburger button

Засідання Клубу банкірів в Індустріалбанку

8 червня 2018 року в Індустріалбанку відбулося засідання Клубу банкірів, темою якого стали сучасні інструменти залучення інвестицій в створення місцевої інфраструктруи.

Оскільки йшлося про можливі варіанти вирішення цього питання для України, для участі у заході був запрошений експерт Швейцарсько - українського проекту "Підтримка децентралізації в Україні" DESPRO В`ячаслав Козак, а також керівники НБУ, комітетів Верховної Ради, урядовці, вчені-економісти, фінансісти, українські банкіри та постійні члени Клубу банкірів.

На засіданні були присутні понад 30 членів Клубу, зокрема: Людмила Мостова, голова Клубу банкірів, Богдан Гдичинський, Голова Наглядової ради Індустріалбанку, Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку, Василь Фурман, член Ради Національного банку України, Тимур Хромаєв, Голова Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Владислав Кравець, Голова Правління ПАТ "РВС Банк", Сергій Москвін, Президент Громадської спілки "Українське об`єднання ринків капіталу", Віктор Ющенко, ІІІ Президент України, колишній голова НБУ та інші.

«Децентралізація потребує впровадження в громадах проектів, що сприятимуть активізації місцевого економічного розвитку. Залучення спільноти фінансистів та банкірів зокрема до пошуку оптимальних рішень для залучення інвестицій - важливий та своєчасний крок, і ми раді, що початок цьому рухові покладено в Індустріалбанку", - зазначив Богдан Гдичинський, Голова Наглядової Ради Індустріалбанку.


Довідка:

Індустріалбанк (м. Київ), заснований в 1990 році — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 24 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів зросла до 319 одиниць по всій Україні.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!