hamburger button

Індустріалбанк та Експрес-Банк об'єдналися

З 1 грудня 2017 року Індустріалбанк та Експрес-Банк працюють як єдиний банк. Об'єднання банків відбулося під брендом «Індустріалбанк». Індустріалбанк став правонаступником всіх прав та зобов'язань Експрес-Банку по відношенню до його клієнтів, партнерів і контрагентів.

Для завершення процедури злиття в ході зборів акціонерів 4 грудня буде розглянуто питання про випуск акцій з метою конвертації акцій Експрес-Банку в акції Індустріалбанку. В ході зборів акціонерів учасники банку розглянуть питання про випуск простих іменних акцій Індустріалбанку бездокументарної форми в кількості 75 613 300 шт., номінальною вартістю 3,29 грн кожна, на загальну суму близько 249 млн грн. Акціонери банку також затвердять передавальний акт.

«Злиття Індустріалбанку та Експрес-Банку відкриває для нас новий етап в історії. Кількість відділень зросла до 104, мережа банкоматів - до 319. Впроваджуються нові технологічні сервіси, а можливості обслуговування клієнтів виходять на більш високий рівень. Зараз ми продовжуємо інтеграційне і технологічне вдосконалення, і залишаємося стабільним, надійним банком з високими стандартами, історією та традиціями, які важливі для нас і наших клієнтів », - зазначив Михайло Букрєєв, Голова Правління ІНдустріалбанку.

У лютому поточного року голова правління Індустріалбанку Михайло Букрєєв заявив про об'єднання двох банків. На початку серпня акціонери затвердили план реорганізації Експрес-банку і приєднання його до Індустріалбанку, а також визначили склад правління об'єднаного фінансової установи. 18 серпня НБУ схвалив приєднання Експрес-банку до Індустріалбанку.

Основні власники Індустріалбанку - Роза Дворецька, Ігор Дворецький і Анна Дворецька, їм належить більше 72% в статутному капіталі Індустріалбанку.

Довідка:

Індустріалбанк (м.Запоріжжя), заснований в 1990 році - універсальний Банк, який надає широкий перелік послуг як підприємствам, підприємцям, так і населенню. Фінансова надійність Банку підтверджена рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний» (27.06.2017). Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

18.08.2017 року рішенням № 303 Комітету з питань нагляду та регулювання діяльності Банків, нагляду (оверсайта) платіжних систем Національного банку України, Індустріалбанку видано дозвіл на реорганізацію шляхом приєднання Експрес-Банку до Індустріалбанку за спрощеною процедурою відповідно до вимог Закону України "Про спрощення процедур реорганізації і капіталізації Банків ". Експрес-Банк (м.Київ) створений в 1993 році. Діяльність банку спрямована на надання різних фінансових послуг фізичним та юридичним особам. Фінансова надійність банку підтверджена рейтингами агентства «IBI-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний».

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!