hamburger button

Будьте стильними з Visa Platinum та Visa Infinite від Індустріалбанку

Visa Tsum FB 940x788Протягом всього вересня 2019 року держателі  Visa Platinum та Visa Infinite від Індустріалбанку можуть скористатися 10% знижкою на оновлення гардеробу із нової колекції брендів ЦУМ!

Зустрічайте осінь стильно із Visa та ЦУМ! Підберіть модний лук з нової колекції осінь - зима 2019/2020 у ЦУМ зі знижкою 10% з картками Visa Platinum  та Visa Infinite від Індустріалбанку! Акція діє з 1 по 30 вересня 2019 року!

Нагадуємо також, що всі держателі преміальних карток Visa Platinum  та Visa Infinite від Індустріалбанку можуть скористатися розширеними можливостями від платіжної системи. Якщо Ви часто подорожуєте та цінуєте комфорт у подорожі, то саме привілеї преміальних платіжних карток стануть надійною підтримкою у будь-яких подорожах! З платіжними картками Visa Platinum та Visa Infinite від Індустріалбанку вже з 1 серпня 2019 року можна скористатися:

  • безкоштовними проходами FastLine (для держателів карток Visa Infinite)
  • безкоштовними візитами до понад 1 000 міжнародних лаунжів за програмою Lounge Key (2 для держателів Visa Platinum та необмежену кількість для держателів Visa Infinite)
  • знижкою — 50 % на поїздки з Uber в/з аеропортів Києва
  • послугою безкоштовного пакування валізи в міжнародному аеропорту «Бориспіль» (2 для держателів Visa Platinum та необмежену кількість для держателів Visa Infinite)

Докладніше

Visa Infinite – найвищий рівень в ієрархії карткових продуктів, який характеризується ідеальним сервісом, індивідуальним підходом та доступом до найбільш цінних привілеїв.

Visa Platinum  - базовий преміальний продукт, що надає додаткові привілеї, пов’язані з щоденними оплатами.


  Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub а до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!