hamburger button

В межах проекту «Банк року-2019» від МФК «Банкиръ» Індустріалбанк відмітився двома нагородами

Romanchukebich s 3 sait2 грудня 2019 року Перший Заступник Голови Правління Індустріалбанку  Віталій Романчукевич отримав особисту нагороду Кубок імені Вадима Гетьмана в межах XI – Всеукраїнського конкурсу  «Банк року - 2019», організатором якого є міжнародний фінансовий клуб Банкиръ. Таким чином, Індустріалбанк відмітився одразу двома нагородами -  «Банк року 2019» в номінації «Банк лідер за надійністю депозитів для юридичних осіб" і особистою нагородою імені Вадима Гетьмана.

 Віталій Романчукевич був нагороджений за особистий внесок в розвиток банківської справи  рекомендаціями видатних діячів фінансового ринку.

 «З усіх нагород, які я маю, ця нагорода є найбільш знаковою для мене. Колись у 1997 році Вадим Гетьман своєю промовою зарядив мене стати Банкіром. І ця мрія успішно здійснилася. Я з глибокою подякою та відповідальністю приймаю цю нагороду, і впевнений, вона буде хорошим стимулом для подальших трудових звершень», -  прокоментував Віталій Романчукевич.

Віталій Романчукевич має понад 10-річний досвід роботи в Центральному апараті НБУ. Пройшов навчання та здобув практичний досвід в Європейському центральному банку та Об’єднаному Віденському інституті Міжнародного Валютного Фонду. Є кандидатом економічних наук, Віце-президентом Асоціації українських банків та суддєю Третейського суду при Асоціації українських банків. Входить в координаційну раду молодих юристів при Головному управлінні юстиції м. Києва,  Всеукраїнську спілку вчених-економістів та в Раду МГО «Івано-Франківське земляцтво».

Здійснив ваговий крок в напрямку конвертації гривні та популяризації гривневих розрахунків на міжнародних ринках.  Команда Індустріалбанку провела операцію на міжбанківському валютному ринку з продажу гривні для міжнародної фінансової установи - нерезидента (яка розмістила її на власному гривневому коррахунку для подальшого використання при проведені розрахунків для своїх клієнтів  нерезидентів які здійснюватимуть торгово-фінансові та інші операції в Україні). INTL FCSTONE INC. - міжнародна фінансова компанія, що входить в список Fortune 500. Компанія надає послуги на світових фінансових ринках для банків та корпоративних компаній. Серед її клієнтів топ-10 найбільших світових банків. 11,9% акцій фірми володіє BlackRock Fund Advisory.

МФ Клуб «БАНКИРЪ» заснував приз пам'яті Вадима Гетьмана за особистий внесок в розвиток банківської справи. Вадим Гетьман - колишній голова Національного банку України один із засновників національної банківської і фінансової системи, валютно-фінансового ринку і національної валюти «гривні». Приз пам'яті Вадима Гетьмана є авторською роботою українських скульпторів, членів Спілки художників України, Стаса Кадочникова, і Тетяни Зайцевої. Скульптура являє собою бронзову фігуру, яка символізує фінансову стабільність відкритість і надійність.

На фото: Капралов Олег, Голова Міжнародного фінансового клубу Банкір, Голік Жанна, Генеральний Директор МФ Клубу «Банкір», Антонюк Лариса, проректор ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана».

Bank roku 19 2 sait

 Bank roku 19 5 sait

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bank roku 19 9 sait

 


Довідка:
Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню (реєстраційний номер 36 у Державному реєстрі банків, ліцензія НБУ №126 від 12.10.2011). Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку підтверджена рейтингом незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 17 областях України. Банк входить в ТОП-10 «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів» рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг».  За даними НБУ, прибуток банку за 9 місяців 2019 року склала 29,210 млн грн, а чистий процентний дохід - 245,794 млн грн.  Банк забезпечив приріст власного капіталу на 2,32% з початку року. 


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!